Medlem

Linköpings

Motorbåtsklubb

Bli medlem

Ska du köpa båt? Har du båt men saknar båtplats? Då kan du bli medlem i LMBK! Börja med att fylla i en medlemsansökan, du hittar den nedan tillsammans med våra avgifter. Du kan även besöka oss på vår expedition om du vill veta mer innan. Öppettiderna för säsongen 2023 är: maj - okt: 19/10, 26/10 och tiden är: 17:30 - 18:30 (Karta för att hitta till oss finns i länkar nedan.)Uppsägning medlemsskap

Om du önskar säga upp ditt medlemskap behöver du fylla i denna blankett samt lämna in.


Kalender

I årsprogrammet som du finner här finns alla klubbens grundaktiviteter med. Vissa aktiveteter däröver såsom pubkvällar och temakvällar är lite mer spontana, men finns alltid uppdaterade på hemsidan samt att de mailas ut. Så anmäl din mailadress till oss så du inte missar något viktigt eller kul!

Arbetsplikt

Varje medlem med båt är ålagd att varje år utföra arbetsplikt som innefattar 4 timmars arbete. Allt från att klippa gräs och kratta löv till att måla klubbstugorna. Datum för arbetslördagar finns på startsidan. (pärm för anmälan finns i lilla klubbstugan) 

Har du svårt dessa datum eller har andra idéer kontakta i god tid arbetsledare Thomas Myrstigen 0730-451478.


Sjösättning och upptagning

Klubben hjälper till med sjösättning och upptagning av medlemmars båtar för de som så behöver. Under perioderna april-maj (sjösättning) och september-oktober (upptagning) finns ett antal tillfällen att få hjälp med detta. Se mer info nedan om detta är aktuellt för dig.
Du som vill sjö- och torrsätta i egen regi kan istället skaffa en s.k. klubbnyckel med vilken du kan öppna bommen till sjösättningsrampen åt (endast!) dig själv. 


Datum för sjösättings- och upptagningsdagar finns på startsidan. (pärm för anmälan finns i lilla klubbstugan)Varje tillfälle innefattar en av klubbens traktorförare samt slipskötare och tillsammans med övriga anmälda till passet bildar man ett arbetslag. 15 min innan passet börjar samlas samtliga vid hamnkontoret (som ligger vid stora klubbstugan, i anslutning till rampen) för en kopp kaffe och planering av passet. Arbetslaget hjälps åt med varandras båtar under hela sjösättnings- eller upptagningspasset!


Klubben ställer krav på tydlig uppmärkning av material som förvaras på LMBKs område: Båtar, ställningar, bockar och trailers skall märkas med medlemsnummer! Förvaringsplats anvisas av slipskötaren eller hamnfogden.